Οι νέοι μένουν σπίτι ….και έχουν την ευκαιρία να κάνουν πράγματα με φαντασία και δημιουργικότητα!!



Μένουμε σπίτι!!! Το σλόγκαν των τελευταίων εβδομάδων !!! 

Η νέα επιδημία του COVID-19 εξαπλώνεται γρήγορα και ευτυχώς υπάρχει κάτι που μπορούμε όλοι να κάνουμε ώστε αφενός να προστατευτούμε και αφετέρου να περιορίσουμε την εξάπλωσή της και να μειώσουμε τις απώλειες.

Να μένουμε σπίτι!!!



Μένοντας στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι λογικό να φαντάζει ανησυχητικό, βαρετό και κουραστικό. Επιπλέον, πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν, υπάρχει και ο συναισθηματικός παράγοντας του περιορισμού σε ένα περιβάλλον.

Τα παιδιά-έφηβοι, αρχίζουν και κουράζονται, τους λείπουν οι φίλοι τους, οι δραστηριότητες τους, η επαφή με τους συνομηλίκους τους, δεν βρίσκουν τρόπους να εκτονώσουν την ενέργεια τους, ξεσπούν και αντιδρούν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, την ηλικία τους και το περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Μία από τις συμβουλές που μπορεί να φανεί χρήσιμη στην προσαρμογή στη νέα αυτή συνθήκη, είναι να αξιοποιήσουν τον χρόνο που έχουν μαθαίνοντας κάτι νέο.

Αυτό κάνουν λοιπόν πολλοί νέοι όλο αυτό τον καιρό μένοντας στο σπίτι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ασλάκης Γιώργος ετών 20 που ασχολείται τα τελευταία δύο τρία χρόνια με το Youtube και είναι γνωστός στον χώρο των παιχνιδιών με το όνομα PigTard 







Ασχολείται στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCo4KYVNqfty1SXCQCKee5TQ/videos
με παιχνίδια όπως το fifa ,  League of Legends,  Minecraft  καθώς και πολλά άλλα .

Κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση live και στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCo4KYVNqfty1SXCQCKee5TQ/videos) αλλά και στο twitch (https://www.twitch.tv/pigtard)

Τον τελευταίο όμως καιρό είπε να ασχοληθεί και με κάτι άλλο, πρωτόγνωρο γι’ αυτόν ….το τραγούδι.Και συγκεκριμένα με την ραπ μουσική.

Και τι έκανε;

Μένοντας στο σπίτι... έγραψε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο 
                              "Ο Πιτσιρικάς" 
χωρίς να γνωρίζει τίποτα σχεδόν από μουσική και έβγαλε το αποτέλεσμα που βλέπουμε παρακάτω… 



Είπε να το μοιραστεί μαζί μας και με όλους εσάς φυσικά .



Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους και δε γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει. Τα όνειρα για το μέλλον και η ύπαρξη ενός σκοπού στο παρόν μπορούν να βοηθήσουν στην επιβίωση και στη διατήρηση υψηλού συναισθηματικού φρονήματος. Ας προσπαθήσουμε να μη μείνει κανένας μόνος, τηρώντας τους κανόνες προστασίας και δείχνοντας αλληλεγγύη, υπομονή και αισιοδοξία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια