Ηχητικό που σοκάρει με τον «γιατρό»: Θα δώσουμε οξυγόνο στον καρκίνο και bye-bye


Ο απατεώνας «επιστήμονας» προέτρεπε καρκινοπαθείς να ακολουθούν τις «θεραπείες» με βότανα

Νέα στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τις ενέργειες του «μαϊμού» γιατρού.

Η εκπομπή Live News στο Mega παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, με τον απατεώνα γιατρό να προτρέπει καρκινοπαθή να κόψει την αγωγή του για να πάρει την «θεραπεία» με τα βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα.


Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία.

Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Σε άλλο απόσπασμα ο απατεώνας «γιατρός» υποστηρίζει: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye».

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια