Ποιές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις που ακολουθούν από τώρα οι Ελληνίδες influencers!



Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον Αύγουστο αλλά η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που φτάσαμε στα μέσα του μήνα οι περισσότερες από εμάς ήδη αναρωτιόμαστε για το τι αγορές να κάνουμε για το Φθινόπωρο! Γνωστές influencers μας δείχνουν τις πιο hot επιλογές που ήδη έχουν κάνει στις φετινές τους διακοπές, που αποτελούν τάσεις και για την επόμενη σεζόν.

Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει το cargo παντελόνι που αναμένεται να φορέσουμε πάρα (μα πάρα) πολύ μέσα στο Φθινόπωρο. Η γνωστή fashionista το συνδυάζει με αμάνικο top, sneakers, κρίκους στα αυτιά και το αγαπημένο της jockey hat.



#2. Aν υπάρχει ένα κομμάτι που φοράμε στις διακοπές και θα το έχουμε και στη φθινοπωρινή μας ντουλάπα τότε αυτό είναι η λευκή τζιν βερμούδα. Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου τη φοράει με λευκό πουκάμισο και εσύ θα τη συνδυάσεις από τον επόμενο μήνα με πουλοβεράκια, φουτεράκια αλλά και κομψά tops.


#3. To άνετο μπεζ παντελόνι γραφείου θα είναι ένα από τα πιο πολυφορεμένα ρούχα του ερχόμενου Φθινοπώρου και να το θυμηθείς! Η Ναταλία Γεωργαλά συνδυάζει το δικό της με μπεζ crop top και oversized bag.



#4. To biker shorts σε διάφορες αποχρώσεις παραμένει μια hot επιλογή και για τον Σεπτέμβριο. Η Νεφέλη Γεωργαλά φοράει το δικό της σε μπορντό χρώμα και το ταιριάζει με πορτοκαλί blazer σε άνετη oversized γραμμή.



#5. To κλασικό ριγέ πουκάμισο που κάποτε συνήθιζε να φοράει ο παππούς μας γίνεται huge τάση το Φθινόπωρο και πολλές influencers έχουν αρχίσει ήδη να το φοράνε ακόμα και στις διακοπές τους με τζιν, σορτς, αλλά και με το μαγιό τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια