13 εντυπωσιακοί συνδυασμοι για να φορέσετε τα αγαπημένα σας μποτάκια και να αναδείξετε το ντύσιμο σας




Ένα ζευγάρι μποτάκια σε μαύρο, καφέ ή λευκό χρώμα μπορεί να αποτελέσει ένα πασπαρτού παπούτσι για όλων των ειδών τα ντυσίματα. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα ρούχα, καθώς έχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια.

Κάποιες από εμάς προτιμούμε τα πιο κομψά και στυλάτα booties με χοντρό τακούνι ή στιλέτο. Yπάρχουν όμως και οι πιο casual επιλογές όπως τα αρβυλάκια, τα chelsea boots και τα αθλητικά. Καθένα τους έχει την δική του πρακτικότητα και style.

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να φορέσετε τα μποτάκια σας, κάνοντας εντυπωσιακά ντυσίματα για κάθε περίσταση.
Casual chic outfits με τζιν και μποτάκια

Booties με τακούνι στιλέτο, αλλά και χοντρό μπορούν να ταιριάξουν όμορφα με κάθε τύπου τζιν παντελόνι.

Τι κι αν το σχέδιο του jean σας είναι skinny ή έχει μήκος μέχρι τον αστράγαλο, ένα μποτάκι μπορεί να ολοκληρώσει το ντύσιμο σας με πολύ στυλάτο τρόπο. Κι αν το στρίφωμα του παντελονιού είναι πιο μακρύ και δεν θέλετε ή δεν γίνεται να μπει μέσα από το μποτάκι, μπορείτε να το γυρίσετε ελαφρώς και να το κάνετε από μόνη σας κοντό.





Στυλάτα ντυσίματα με μποτάκια και παντελόνι

Τα ντυσίματα με παντελόνι και μποτάκια είναι πολύ δημοφιλή. Τα δυο αυτά κομμάτια συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν εκπληκτικά outfit για κάθε στιγμή της μέρας.

Ασχέτως με το στυλ του παντελονιού που θα φορέσετε, τα μποτάκια μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με αυτό. Πηγαίνουν εκπληκτικά με εφαρμοστά τύπου κολάν, skinny jean ή υφασμάτινα παντελόνια, αλλά και με πιο φαρδιές γραμμές.

Αν μάλιστα επιλέξετε ένα χρώμα παντελονιού ίδιο με αυτό που έχουν τα booties σας, τότε η ενιαία αυτή απόχρωση στο κάτω μέρος του σώματος θα βοηθήσει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης πως έχετε πιο μακριά και λεπτά πόδια.





Κομψά σύνολα με πένσιλ φούστα και μποτάκι

Τι πιο θηλυκό και κομψό από μια pencil φούστα που αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες αγκαλιάζοντας τους γοφούς και τα πόδια. Το στυλάτο αυτό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μπορεί να συνδυαστεί εκπληκτικά πέρα από τις γόβες και με ένα ζευγάρι μποτάκια.



Αν και τα στιλέτο booties προσδίδουν στο ντύσιμο μια πιο σαγηνευτική και chic εικόνα, μια πένσιλ φούστα μπορεί να φορεθεί και με μποτάκια τύπου chelsea, με χοντρό τακούνι, αλλά και αρβυλάκια.

Αυτό που θα πρέπει ίσως να έχετε υπόψιν σας είναι το μποτάκι να μην φτάνει πολύ ψηλά στη γάμπα, διότι θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο κοντά.


Σημασία έχει το τελικό outfit να αντιπροσωπεύει το στυλ του ντυσίματος σας και να σας κάνει να νιώθετε άνετα.




Chic ντυσίματα με μποτάκια και φούστα

Μια άκρως θηλυκή πρόταση για να συνδυάσετε τα μποτάκια σας είναι η κοντή – μίνι φούστα. Ταιριάζει τόσο με τα κομψά μποτάκια κάλτσα με λεπτό ή χοντρό τακούνι, όσο και με πιο casual στυλ όπως τα chelsea boots, τα αρβυλάκια κλπ.

Η επιλογή του σχεδίου των booties που θα φορέσετε έχει να κάνει με τα ρούχα που θα βάλετε και την περίσταση.


Ροκ, casual, αλλά και chic ντυσίματα με μποτάκια μπορούν κάλλιστα να αποκτήσουν μια σαγηνευτική και πιο θηλυκή όψη με την βοήθεια μιας φούστας.




Chic outfits με ζιπ κιλότ και μποτάκι

Οι συνδυασμοί με μποτάκια και ζιπ κιλότ αποτελούν μια πολύ καλή πρόταση για το χειμωνιάτικο ντύσιμο. Προκειμένου να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο στυλ παντελονιού, που θα κολακεύει τον σωματότυπο σας.

Τα booties που ταιριάζουν με μια ζιπ κιλότ είναι τόσο τα κομψά σχέδια τύπου ankle boots, όσο και τα πιο casual και rock style, σαν τα αρβυλάκια και τα chelsea boots.





Θηλυκά ντυσίματα με μακρύ φόρεμα και μποτάκια

Όποιος πίστευε μέχρι τώρα πως τα μποτάκια δεν μπορούν να φορεθούν με ένα μακρύ φόρεμα, οι παραπάνω φωτογραφίες θα του αλλάξουν γνώμη.

Οι συνδυασμοί αυτοί είναι εξίσου στυλάτοι και πολύ βολικοί τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις. Αρκεί να βρείτε το ιδανικό σχέδιο booties που να ταιριάζει απόλυτα με το maxi φόρεμα που θέλετε να φορέσετε.


Για rock style ντυσίματα επιλέξτε μποτάκια τύπου chelsea, αρβυλάκια ή με κορδόνια τύπου Dr. Martens. Αντίθετα για πιο chic εμφανίσεις ιδανικά είναι τα στιλέτο σε μορφή κάλτσας, ankle boots ή και δερμάτινα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αμέτρητα ακόμη casual ή chic σχέδια που μπορούν να φορεθούν με ένα μακρύ φόρεμα δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα.





Εντυπωσιακοί συνδυασμοί ρούχων με ταμπά και καφέ μποτάκια

Πέρα από τα μαύρα, δημοφιλή είναι και τα καφέ ή ταμπά μποτάκια. Σε μονόχρωμα ή printed σχέδια τα booties σε αυτά τα χρώματα ξεφεύγουν από το κλασικό μαύρο και προσθέτουν χρώμα και όμορφο στυλ σε κάθε ντύσιμο.

Μπορούν να φορεθούν άνετα με τζιν, αλλά και με πολλά ακόμη χρώματα, όπως το μαύρο και οι γήινες αποχρώσεις.





Μοντέρνοι συνδυασμοί ρούχων με μπεζ μποτάκια

Το μπεζ – nude χρώμα στα booties αποτελεί μια ακόμη δημοφιλή επιλογή, καθώς μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Δερμάτινα, σουέντ ή καστόρινα, δεν έχει σημασία. Όλα τους είναι στυλάτα και ταιριάζουν με τα πάντα.

Αν μάλιστα συνδυαστούν με φούστα ή φόρεμα που αφήνει τα πόδια ακάλυπτα μέχρι ένα σημείο, τα μπεζ μποτάκια μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως είστε πιο ψηλή με λεπτεπίλεπτα πόδια.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα nude booties δεν ταιριάζουν όμορφα και με παντελόνι.





Πως να φορέσω τα μποτάκια με κορδόνια;

Ένα στυλ booties που αγαπάνε πολύ οι γυναίκες είναι τα μποτάκια με κορδόνια. Κι αν νομίζετε πως αυτό το σχέδιο δεν έχει πολλές παραλλαγές, κάνετε λάθος. Μποτάκια με κορδόνια θεωρούνται πέρα από τα κομψά και λεπτεπίλεπτα σχέδια και τα τα αρβυλάκια, ορειβατικά κλπ.

Ανάλογα με το στυλ τους, τα booties αυτά μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σας σύνολο.

Κι επειδή τα αρβυλάκια είναι φέτος must have υποδήματα, καλό θα είναι να μην τα απορρίψετε εντελώς από το ντύσιμο σας.





Trendy ντυσίματα με μποτάκια τύπου chelsea boots

Με τρακτερωτή σόλα, flatforms, λεπτό τακούνι ή απλά φλατ, τα chelsea boots αποτελούν κορυφαία τάση στα παπούτσια για τον Χειμώνα 2020 – 2021.



Τα γνωστά και ως μποτάκια με λάστιχο στο πλάι είναι πολύ άνετα στην εφαρμογή και μπορούν να φορεθούν με τα πάντα. Συνδυάστε τα με φούστα, φόρεμα, παντελόνι ή ακόμη και με κοστούμι και δημιουργήστε trendy casual chic σύνολα που θα τραβήξουν τα βλέμματα.





Πως φοριούνται τα μποτάκια αστραγάλου

Τα λεγόμενα ankle boots ταιριάζουν όμορφα με όλα τα ρούχα. Μπορούν να φορεθούν με μια φούστα ή ένα φόρεμα, είτε να συνδυαστούν με ένα παντελόνι ή τζιν και να δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά.

Η μεγάλη ποικιλία στα σχέδια τους που καλύπτει από τα βραδινά στιλέτο και τα chic καθημερινά μποτάκια, μέχρι τα chelsea boots και εκείνα με το χοντρό τακούνι, τα καθιστά ιδανικά για κάθε περίσταση.




Συνδυασμοί ρούχων με μποτάκια που έχουν χοντρό τακούνι

Τα μποτάκια με χοντρό τακούνι είναι πολύ άνετα και κομψά. Αν και δεν συνηθίζονται για τις βραδινές ή επίσημες εξόδους, χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό, τα booties αυτά φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.


Τα πιο χαρακτηριστικά ίσως είναι τα κλασικά ankle boots, τα μποτάκια κάλτσα, τα chelsea boots και τα καουμπόικα.

Επιλέξτε λοιπόν τα ιδανικά για εσάς και φορέστε τα με τζιν, παντελόνι, είτε με το αγαπημένο σας φόρεμα. Κάθε ντύσιμο έχει τη δική του ομορφιά και θα σας χαρίσει εντυπωσιακό στυλ σε κάθε σας εμφάνιση.




Πως φοριούνται τα μποτάκια κάλτσα για υπέροχο στυλ

Με λεπτό ή χοντρό τακούνι, αλλά και φλατ, τα μποτάκια κάλτσα αποτελούν μια από τις πιο κομψές επιλογές. Αγκαλιάζουν όμορφα το πόδι και γίνονται ένα με αυτό, κάνοντας την εμφάνιση σας πολύ θηλυκή και σαγηνευτική.


Συνδυάζονται με τα πάντα και δείχνουν πανέμορφα με ένα εφαρμοστό παντελόνι, μια φούστα ή ένα φόρεμα.

Πρόκειται για ένα στυλ booties που είναι πάντα στη μόδα και δεν λείπει σχεδόν από καμία γυναικεία ντουλάπα.





ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια