H Samsung ετοιμάζει 17ιντσο foldable



Η Samsung Display θα λάβει μέρος στην Display Week 2021 και εκεί θα κάνει μία ενδιαφέρουσα επίδειξη τεχνολογίας. Το θέμα της Samsung θα είναι “Better Life thru Samsung OLED”, επομένως παίρνουμε μία καλή γεύση για το τι θα μας παρουσιάσει.

Στην εκδήλωση Display Week 2021 που διοργανώνει η Society for Information Display (SID) International, θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις στο επίπεδο της τεχνολογίας OLED και των προϊόντων που μπορούν να προκύψουν από την εκμετάλλευση των νέων δυνατοτήτων που προκύπτουν.



H Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ένα foldable που θα μπορεί να ξεδιπλώνει τη σχήματος S οθόνη του, με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύπτει μία επιφάνεια εργασίας 17 ιντσών, από μία συσκευή που δεν είναι μεγαλύτερη από ένα μοντέρνο smartphone.



Σε πλήρη αναδίπλωση, η συσκευή θα μπορεί να λειτουργεί ως tablet, όταν θα είναι διπλωμένη θα μπορεί να έχει τη χρήση ενός smartphone.



Θα μπορεί να υποστηρίζει πολλά σενάρια χρήσης, με ένα από αυτά να μοιάζει με υπολογιστή, έτσι ώστε να έχει κανείς την άνεση να εργαστεί με πλήρες πληκτρολόγιο.

Ένα άλλο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει η τεχνολογία να μπει η κάμερα κάτω από την οθόνη, ώστε να μην κόβει μέρος της οθόνης η μπροστινή κάμερα. Η κεντρική ομιλία του προέδρου της Samsung Display, Joo-Sun Choi, κατά την οποία αναμένεται να δούμε όλα τα παραπάνω θα γίνει στις 18 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια