41 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2021



Ο ερχομός του Ιουνίου σηματοδοτεί και την έναρξη του Καλοκαιριού. Ευκαιρία λοιπόν να υποδεχτούμε την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου με μια ολοκαίνουργια συλλογή από υπέροχα σχέδια νυχιών!


Είτε ψάχνεις για ένα διακριτικό μανικιούρ ή για κάποιο nail art που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, οι προτάσεις που ακολουθούν θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Κομψά και διακριτικά σχέδια νυχιών για να υποδεχτείς το Καλοκαίρι

Πέρα από τα μονόχρωμα μανικιούρ και τα multicolor nails που αποτελούν εύκολες επιλογές για τα νύχια σου, μπορείς κάλλιστα να δοκιμάσεις τις παραλλαγές του γαλλικού σε παστέλ αποχρώσεις και όχι μόνο. Επίλεξε 5 διαφορετικά χρώματα μανό και δημιούργησε με αυτά διαφορετικής απόχρωσης γραμμή σε κάθε σου νύχι. Πρόκειται για μια παραλλαγή του κλασικού γαλλικού που ταιριάζει τέλεια στην καλοκαιρινή διάθεση!


Μια ακόμη στυλάτη πρόταση είναι και τα abstract nails με καμπυλωτές γραμμές σε ποικιλία χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση εκπληκτικό και πολύ πολύ trendy αυτή την εποχή.

Από εκεί και πέρα μπορείς να στολίσεις ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ με κάποιο διακριτικό σχέδιο στο ένα νύχι, ή να σπάσεις τη μονοτονία βάφοντας ένα ή δύο από τα νύχια σου σε διαφορετικό καλοκαιρινό χρώμα.








































































































Εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιούνιο 2021 που θα τραβήξουν τα βλέμματα

Τα χαρούμενα, φωτεινά χρώματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο το Καλοκαίρι και αν συνδυαστούν με εντυπωσιακά σχέδια νυχιών μπορούν να απογειώσουν το μανικιούρ σου.

Είτε προτιμάς τις παστέλ αποχρώσεις ή πιο έντονα χρώματα, σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει στις παραπάνω φωτογραφίες.

Τα indie nails και τα νύχια σκακιέρα είναι δύο από τις φρέσκιες τάσεις στα νύχια που συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και το Καλοκαίρι. Απλά στην περίπτωση των chess nails ο κλασσικός ασπρόμαυρος συνδυασμός δίνει τη θέση του σε πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Από εκεί και πέρα, το abstract nail art αποτελεί μία ακόμη κορυφαία τάση με πραγματικά απεριόριστες παραλλαγές. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην επιλογή των χρωμάτων που θα βάψεις τα νύχια σου. Αν βέβαια δεν το έχεις και πολύ με τη ζωγραφική, μπορείς να απευθυνθείς στη μανικιουρίστ σου.




























































































ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια