Ολυμπιακοί Αγώνες: Viral η γκάφα παρουσιάστριας για το "τρίτο πόδι" κολυμβητή



Με δυσκολία κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους οι Βρετανοί Ολυμπιονίκες της κολύμβησης όταν η παρουσιάστρια του BBC έκανε επικό σχόλιο για το "τρίτο πόδι" του 18χρονου Μάθιου Ρίτσαρντς.


Οι δύο κολυμβητές της βρετανικής ομάδας κολύμβησης που πήραν το χρυσό στο 4x200μ ελεύθερο ανδρών, μίλησαν σε εκπομπή του BBC και την αθλητικογράφο Κλερ Μπάλντινγκ, η οποία σχολίασε τη νεαρή ηλικία τους και την ιστορική νίκη τους με την οποία πέτυχαν ευρωπαϊκό ρεκόρ.




"Είστε 18 χρονών, είναι οι πρώτοι σας Ολυμπιακοί και το τρίτο σας πόδι ήταν "φαινομενικό"!" αναφώνησε η Μπάλντινγκ με τον Τομ Ντιν να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του, ενώ ο συναθλητής της Μάθιου Ρίτσαρντς στον οποίος απευθυνόταν το σχόλιο, έκανε έναν μορφασμό και αφού διατήρησε την ψυχραιμία του, απάντησε στο ερώτημα.




Γρήγορα το απόσπασμα της τηλεοπτικής συνέντευξης με το σχόλιο για το "τρίτο πόδι" έγινε viral προκαλώντας γέλια στα social media και κυρίως στο tiktok. Οι χρήστες στο twitter ξεκαρδίστηκαν σχολιάζοντας ότι οι δύο Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να πάρουν και επιπλέον μετάλλιο για την ψυχραιμία τους στο συγκεκριμένο σχόλιο.


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια