Αυτοκτονία Δογιάκη: Πληροφορίες ότι ο 53χρονος είχε στενές σχέσεις με τον πιλότο στα Γλυκά Νερά



Ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή


Πληροφορίες θέλουν τον Σταύρο Δογιάκη να είχε στενές σχέσεις με τον 33χρονο πιλότο που σκότωσε την Καρολάιν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.


Ο 53χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη 22 Ιουνίου, έξω από το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Υμηττού στην Αγία Παρασκευή.

Ο άνδρας είχε ένα τραύμα στο κεφάλι και στον κορμό, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι και ένα κουτί με χρήματα.

Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο ο νεκρός ορίζει τον νόμιμο κληρονόμο του τον αδερφό του.

Ωστόσο, ερωτήματα εγείρονται από το γεγονός ότι, όπως κατέθεσε ο τελευταίος στην αστυνομία, το τελευταίο διάστημα ο 53χρονος είχε αποχωρήσει από την επιχείρηση που διατηρούσαν μαζί, μεταβιβάζοντάς του το μερίδιό του έναντι 650.000 ευρώ.

Άλλο ένα περίεργο σημείο της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως ο άνδρας είχε δύο τραύματα από σφαίρες. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για πρώτη προσπάθεια του άνδρα να αυτοκτονήσει, πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά.

Όπως αναφέρθηκε στο Kontra Channel ο Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε φιλική και προσωπική σχέση με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν τόσο στενή φιλία που πήγαιναν μαζί και βόλτες με το ελικόπτερο. Μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο Σταύρος Δογιάκης είχε πέσει σε κατάθλιψη και έδειχνε σαν να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το γεγονός και εξετάζει την υπόθεση, έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψουν νέα δεδομένα και για τις δύο υποθέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια