6 τρόποι για να φορέσεις την πιο δημοφιλή απόχρωση του Φθινοπώρου!



Το πράσινο είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα του φθινοπώρου και η Leonie Hanne ως γνήσια fashionista φοράει όλο και συχνότερα αυτή την απόχρωση στην καθημερινότητά της. Αν ψάχνεις τρόπους για να ενισχύσεις την ντουλάπα σου και να της δώσεις λίγο παραπάνω χρώμα τότε παρακάτω θα βρεις μερικές υπέροχες ιδέες που θα σε εμπνεύσουν πολύ.

#1. Πράσινες μπότες


Μπορεί να σου φαίνεται λίγο υπερβολή αλλά πίστεψέ μας δεν είναι. Αυτή τη χρονιά το πράσινο χρώμα (στις πιο σκούρες αποχρώσεις) θα φορεθεί πολύ σε μποτάκια, μπότες και παπούτσια.



#2. Πράσινο παντελόνι

Επένδυσε σε ένα πράσινο παντελόνι, είτε σε jogger style σαν αυτό που φοράει η Leonie ή σε cargo γραμμή που θα φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.


#3. Πλεκτό πράσινο φόρεμα

Τα πλεκτά φορέματα είναι επίσης μεγάλη τάση του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα 2021/2022. Η Leonie μας προτείνει να κάνουμε mix & match συνδυασμούς φορώντας ένα πράσινο πλεκτό φόρεμα με φούξια blazer και ασορτί mules.



#4. Πράσινο πουκάμισο

Το oversized πουκάμισο που φορέσαμε πολύ και το καλοκαίρι πάνω από το μαγιό μας, εξακολουθεί να είναι huge τάση της σεζόν. Η Leonie το φοράει με τζιν σορτς και μπουστάκι κερδίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω της.


#5. Πράσινο κοστούμι

Ένα κοστούμι σε παλ πράσινο ή σε σκούρο πράσινο χρώμα είναι must για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα. Η γνωστή fashionista συνδυάζει το δικό της με αξεσουάρ σε παλ κίτρινο τόνο και δείχνει υπέροχη.



#6. Πράσινα αξεσουάρ

Τσάντες και παπούτσια σε πράσινο χρώμα θα φορεθούν πολύ όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα και η Leonie Hanne μας δείχνει πόσο αγαπάει αυτή την τάση φορώντας πράσινους τόνους από πάνω μέχρι κάτω.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια