Φέτος φτιάξε μία διαφορετική βαλίτσα διακοπών με κομμάτια που θα κάνουν την διαφοράEφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που περιμένουμε όλες με χαρά, διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. Οι μέρες πλησιάζουν για την απόδραση σου και το βασικό σου ζήτημα τώρα είναι: τι να βάλεις στην βαλίτσα σου. Αποφάσισα να σε βοηθήσω με ένα θέμα που κάνουμε κλασικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αλλά είπα φέτος να σου δώσω μερικές πιο… fresh ιδέες, για να κάνεις την διαφορά. Βοηθοί μου τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram, που ήδη κάνουν διακοπές και έτσι θα δούμε μαζί τι φοράνε αυτές φέτος και έχουν στιλ ακόμη και στην πλαζ.


Αντί για το κλασικό folk ή floral φόρεμα που έχεις πάρει μαζί σου τα τελευταία 4 χρόνια στον νησί φέτος διάλεξε κάτι που elegant, αέρινο silk με τέλειο χρώμα και κάνε την διαφορά.

Το λευκό σου σορτάκι σίγουρα θα μπει στην βαλίτσα σου απλά βάλε για αλλαγή ένα όμορφο πουκάμισο από πάνω ατνί για φανελάκια και crop top.
Tα πλεκτά χρωματιστά ρούχα θα κάνουν το beach style σου να ξεχωρίσει και δεν θα έχεις ένα look που θα φοράνε όλες.
Αντί για το μαύρο ολόσωμο μαγιό φέτος φόρεσε κόκκινο και κάνε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.
Το κλασικό λευκό λινό φόρεμα για την παραλία φέτος αντικατέστησε το με ένα χρωματιστό και κάνε μία αλλαγή που θα σου αρέσει πολύ.

Διάλεξε ένα folk πουκάμισο και φόρσε το με το παρεό σου για φούστα σε μία after beach εμφάνιση που θα κάνει την διαφορά.

Αξεπέραστο μαύρο σύνολο για τις διακοπές το φοράς παντού και πρέπει να το πάρεις μαζί.
Ένα φόρεμα με την πλάτη έξω θα σου δώσει sexy style που αρμόζει στο νησί και θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Το πλεκτό φόρεμα των ονείρων μας για εμφανίσεις που θυμίζουν κάπρι. Δίαλεξε ένα σε υπέροχο χρώμα και βάλτο στην βαλίτσα των διακοπών σου.
Διάλεξε μία πλεκτή τσάντα που θα την βάλεις μέσα στην βαλιτσα και δεν θα σου πιάσει χώρο ενώ θα ταιριάζξει με όλατ τα σύνολα σου τελικά και τα πρωινά και τα βραδινά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια