Mad Clip: Τι είπε στις Αρχές ο οδηγός του Audi R8 – Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την τραγωδία



Ελευθέρος αφέθηκε χθες το βράδυ ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούνταν από την Αστυνομία για το δύστυχημα του γνωστού τράπερ Mad Clip.Του Θεοδόση Π. Πάνου


Ονεαρός οδηγός του super car εμφανίσθηκε στην Τροχαία μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας και έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την παρουσία του στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, λέγοντας ότι βρέθηκε τυχαία να κινείται στην παραλιακή εκείνη την ώρα.

Μάλιστα, σε ερώτηση των αστυνομικών έαν έκαναν κόντρα εκείνη την ώρα, καθώς είναι γνωστό ότι ο άτυχος τράπερ ήταν λάτρης της μεγάλης ταχύτητας, ο ιδιοκτήτης του Audi απάντησε ότι δεν συμμετείχε σε κόντρα γιατί το αυτοκίνητο του είναι πιο γρήγορο.


Παράλληλα τους είπε ότι είδε τα συντρίμμια του Ι.Χ του Mad Clip και έκοψε ταχύτητα για να δει τι συμβαίνει και πρόσθεσε ότι έφυγε από το σημείο καθώς είχε φτάσει κόσμος και ήδη είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο πολύ γρήγορα καθώς την ώρα του δυστυχήματος στο αντίθετο ρεύμα περνούσε μια ομάδα “ΔΙΑΣ”.

Στο μεταξύ φως στα αίτια του δυστυχήματος ίσως ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και κυρίως η τοξικολογική εξέταση όπου θα διαπιστωθεί εάν ο γνωστός τράπερ είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει από αργά χθες τη νύχτα, βίντεο που φέρεται να παρουσιάζει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip, λίγο πριν εκτραπεί της πορείας του και σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια