Fashion tips για να φορέσεις φέτος την βερμούδα σε πρωινό ή βραδινό ντύσιμο



Ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι και η βερμούδα. Δεν είναι τόσο αποκαλυπτική όσο ένα κοντό σορτς, γεγονός που την καθιστά ιδανική για κάθε περίσταση.

Μπορεί να φορεθεί τόσο στην παραλία, τις διακοπές ή την πρωινή βόλτα στα μαγαζιά, όσο και στο γραφείο.


Ανάλογα λοιπόν με το στυλ της και τον συνδυασμό που θα κάνεις, η βερμούδα μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πασπαρτού κομμάτια της σεζόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή.

Φοριέται τόσο σε sport style looks, όσο και σε πιο chic. Και μην ξεχνάς πως αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020.

Ανακάλυψε λοιπόν πως μπορείς να συνδυάσεις τη δική σου βερμούδα αυτή την περίοδο, δημιουργώντας εντυπωσιακά ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ιδέες για casual και καθημερινό ντύσιμο με βερμούδα











Οι επιλογές στα σχέδια είναι αμέτρητες, κάνοντας τις έτσι ιδανικές για κάθε σωματότυπο. Επιλέγοντας το κατάλληλο στυλ για τη δική σου σιλουέτα, ανάμεσα σε εφαρμοστές, αθλητικές, φαρδιές, cargo (με τσέπες) και paper bag γυναικείες βερμούδες, μπορείς να απογειώσεις το look σου φέτος το Καλοκαίρι.

Φόρεσε τη για καφέ, συνδυάζοντας την με ένα πουκάμισο ή μια αέρινη μπλούζα, είτε με ένα απλό t-shirt για πιο sport style outfits.

Αν πάλι ψάχνεις για κάτι πιο σικάτο, κατάλληλο ακόμη και για το γραφείο, μπορείς να επενδύσεις σε ένα στυλάτο κοστούμι με βερμούδα ή να την φορέσεις με ένα απλό τοπ και τις γόβες σου.


Και μη ξεχνάς πως φέτος είναι στην κορυφή των τάσεων και τα χρωματιστά δερμάτινα ρούχα. Γιατί λοιπόν να μην τολμήσεις να συνδυάσεις δυο trends μαζί φορώντας μια δερμάτινη στυλάτη βερμούδα; Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!
Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με τζιν βερμούδα για όλες τις ώρες





Η πιο trendy επιλογή για τη σεζόν δεν είναι άλλη από την τζιν βερμούδα. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και να αποτελέσει μέρος ενός εντυπωσιακού βραδινού χαλαρού συνδυασμού ρούχων.

Φορώντας την με ένα απλό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο μπορείς κάλλιστα να κάνεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες στην πόλη ή στις διακοπές.

Αν όμως ψάχνεις για ένα πιο στυλάτο ντύσιμο με βερμούδα, ιδανικό ακόμη και για βραδινές εμφανίσεις, μπορείς να προσθέσεις ένα σακάκι. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο που θα τραβήξει τα βλέμματα!
Πως να φορέσεις μια βερμούδα στην βραδινή σου έξοδο






Για τις βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις σου, προτίμησε μια υφασμάτινη βερμούδα μέχρι το γόνατο σε φαρδιά ή εφαρμοστή γραμμή.

Σε περίπτωση που έχει λίγη δροσιά μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα κομψό σακάκι, ανοιχτό ή δεμένο με μια ζώνη στη μέση. Ότι από τα δυο κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει.

Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις τη βερμούδα σου με ένα crop top ή ένα αέρινο μπλουζάκι. Οι ιδέες αυτές είναι εξίσου κομψές και ιδανικές για τις βραδινές σου εξόδους.



Πέρα από τις βερμούδες βέβαια υπάρχουν πάντα και τα σορτς! Δες λοιπόν μερικούς τέλειους συνδυασμούς με σορτς και τι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια