5 trends στα μαγιό που θα υιοθετήσουν οι πιο…ψαγμένες στη μόδα



Οι τάσεις στα μαγιό είναι πολλές φέτος το καλοκαίρι και περισσότερο θα φορεθούν τα ψηλόμεσα μαγιό, τα ολόσωμα και τα high cut bottoms. Υπάρχουν ωστόσο 5 ακόμα τάσεις που θα φορεθούν αρκετά και αξίζει να τις προσθέσεις στη λίστα σου πριν κάνεις τις αγορές σου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο twitter γιατί στο olamemetro η γνώση είναι δύναμη !!!


#1. Vintage prints
Tα vintage prints έχουν γίνει trend τόσο στα ρούχα μας όσο και στα μαγιό μας. Αποτελούν αγαπημένη μας επιλογή στα μαγιό και θα τα προτιμήσουμε κυρίως στα ολόσωμά μας αλλά και σε ψηλόμεσα μπικίνι.

 
#2. Ψηλόμεσα μπικίνι με ζώνες
Άλλη μια τάση που έρχεται από το παρελθόν είναι τα ψηλόμεσα μπικίνι στα οποία φέτος προσθέτουμε και ζώνες. Επίλεξε μονόχρωμα σχέδια ή vintage prints για μια total ρετρό εμφάνιση στην παραλία.
 
#3. Shirred bikinisΤα μαγιό που κυκλοφορούν με σούρες είναι must και θα τα λατρέψουμε αυτό το καλοκαίρι. Eπίλεξε λεοπάρ prints, φλοράλ σχέδια ή σχέδια- λαχούρια και κάνε μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία…που σίγουρα θα συζητηθούν θετικά!
 
#4. Tie dye prints
Τα tie dye σχέδια είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό! Αν έχεις σκοπό να πάρεις ένα μαγιό φέτος θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα tie dye σχέδιο. Αν πάλι έχεις πολλά μονόχρωμα μαγιό στο σπίτι σου μπορείς να βάψεις μόνη σου ένα από αυτά και να δημιουργήσεις αυτό το tie dye effect που είναι τόσο δημοφιλές φέτος.
 
#5. Gingham prints
Τα αγαπημένα μας gingham prints ή picnic prints, όπως μας αρέσει να τα αποκαλούμε, είναι ένα ακόμα trend που έχουμε προσέξει αυτή τη σεζόν και μας αρέσει πολύ. Επίλεξε το μαγιό σου με αυτό το σχέδιο σε παλ τόνους και ετοιμάσου για συγκλονιστικές εμφανίσεις στην παραλία.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια