9 beach looks που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου



Οι τάσεις που θα υιοθετήσουμε φέτος στην παραλία είναι πολλές και ολοκαίνουριες! Παρακάτω θα δεις μερικές από τις αγαπημένες μας που περιλαμβάνουν μαγιό, καπέλα, ρούχα αλλά και άλλα αξεσουάρ παραλίας.


Τα bucket hats είναι πολύ δημοφιλή φέτος το καλοκαίρι και πολλές celebrities τα έχουν ήδη προσθέσει στις γκαρνταρόμπες τους.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο twitter γιατί στο olamemetro η γνώση είναι δύναμη !!!



Aν υπάρχει μια ολοκαίνουρια τάση που έχουμε λατρέψει αυτή είναι τα χαβανέζικα πουκάμισα που πλέον δεν φοράει ο αγαπημένος μας αλλά εμείς οι ίδιες. Ψάξε στην ντουλάπα του και ίσως ανακαλύψεις μερικά σχέδια που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις εσύ φέτος.

Οι μπαντάνες και τα αξεσουάρ μαλλιών γίνονται απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και θέλουμε να τα φοράμε με κάθε beach look μας.

Όλων των ειδών τα ψάθινα καπέλα είναι must και φέτος έχουμε σκοπό να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τη συλλογή μας.

Tα πολύ μεγάλα ψάθινα καπέλα είναι και φέτος huge τάση και θα τα φορέσουμε σε πολλές εμφανίσεις μας στην παραλία. Φέτος τα συνδυάζουμε με ολόσωμα μαγιό σε μίνιμαλ σχέδια και έντονα ή παλ χρώματα και εντυπωσιάζουμε τους πάντες με το στιλ μας.

Eπένδυσε σε ξεβαμμένα τζιν σορτς και συνδύασέ τα με το πάνω μέρος του μαγιό σου, με ολόσωμα αλλά και με crop tops ή graphic t-shirts.

Φέτος το καλοκαίρι τα t-shirts με logos ή άλλα σχέδια αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ντουλάπες μας και θα τα υιοθετήσουμε και στην παραλία συνδυασμένα με τα μαγιό μας.

Aγαπημένα παπούτσια παραλίας γίνονται τα slippers και τα chunky sandals.

Επένδυσε σε μαγιό που ξεχωρίζουν, όπως κάνει και η Negin Mirsalehi! Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για τέλειο και εντυπωσιακό beach look.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Υπέροχο ποστ, όλες οι προτάσεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ! Σε ευχαριστούμε πολύ! Μπορείς να κάνεις και ένα αντίστοιχο για τους άντρες; Θέλω να πάρω ένα δώρο για τον φίλο μου, έχω βρει εδώ κάποια ωραίαο μαγιο ανδρικά https://www.unity.gr/products-proionta/andras-men/andrika-magio-swimsuits-el/ αλλά θα μπορούσες να με κατευθύνεις στο τι να επιλέξω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή