8 εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσεις το τζιν σου όπως κάνουν οι πιο stylish γυναίκες



To τζιν είναι ένα ρούχο που αγαπάμε πολύ και πάντα θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας και μάλιστα σε μεγάλη αφθονία. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα πιο πρόσφατα looks γνωστών και αγαπημένων influencers και παρακάτω θα δεις τι φοράνε και ποια trends εμπιστεύονται όταν υιοθετούν το denim trend.

@Gala Gonzalez

H Gala Gonzalez μας δείχνει την προτίμησή της στα ανοιχτόχρωμα τζιν και μάλιστα συνδυάζει το straight leg παντελόνι της με ασορτί denim jacket και μποτάκια.




@Rocky Barnes

Η Rocky Barnes υιοθετεί την τάση του tie dye και στο τζιν της και μας δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο να δοκιμάσουμε αυτό το trend.



@Blair Eadie

H Blair Eadie φοράει τζιν με καρδούλες και το συνδυάζει με ασορτί τζιν blazer και παλτό. Τα συγκεκριμένα prints στα παντελόνια είναι πολύ δημοφιλή φέτος και θα φορεθούν όλο το 2021!



@Xenia Tchoumi

Η Xenia Tchoumi επιλέγει λευκό τζιν που το συνδυάζει με square toe heels και top με εντυπωσιακά κοψίματα, δείχνοντάς μας έναν πιο σέξι τρόπο για να φορέσουμε το τζιν μας.









@Jeanne Damas

Η Jeanne Damas συνδυάζει το flare τζιν της με κομψό κοντομάνικο πουκάμισο με puffy sleeves και κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της.



@Xenia Adonds

Η Xenia Adonts φοράει ένα πολύ ιδιαίτερο τζιν με κρύσταλλα και ασορτί denim jacket δημιουργώντας ένα statement look που μας αρέσει πολύ.



@Caroline Daur

Η Caroline Daur φοράει το ξεβαμμένο τζιν της με tank top και πουκάμισο ενώ ολοκληρώνει το look με sneakers. Tα ξεβαμμένα τζιν ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι και αυτή τη σεζόν και θα τα φορέσουμε πολύ και το καλοκαίρι σε παντελόνια, φούστες αλλά και σορτς.



πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια